Er zijn er zoveel die dit doen!  Waarin zijn wij dan anders, uniek ?

Wij hebben toch wel een onderscheidende aanpak : wij gebruiken mindfulness en aan mindfulness gelieerde technieken om medewerkers en leidinggevenden sterker , wijzer en gelukkiger te maken.

Onze missie

Bambootree gelooft in mindfulness en daaraan gerelateerde toepassingen als basis voor veerkrachtige medewerkers in succesvolle organisaties. Wij vertalen mindfulness naar praktische toepassingen op de werkvloer, in kleine en grote bedrijven en organisaties.

Onze visie

Wij zien mindfulness als breintraining, waarbij je je aandacht leert focussen op wat er zich op dat moment afspeelt. Hierdoor krijg je een helder beeld van de realiteit en kan je beter beslissingen nemen, opportuniteiten spotten en acties uitzetten. Is dit niet wat jij verwacht van je leidinggevenden en medewerkers ?

Onze aanpak

Wij baseren ons op de bevindingen uit de neurowetenschappen. Daarom kiezen wij ook voor een totaalaanpak met aandacht voor de interactie tussen lichaam en geest. En dit alles vertalen wij  naar praktische, concrete en toegankelijke tools.  Zo ondersteunen wij jouw leidinggevenden en medewerkers in hun dagelijkse werk. 


Meet our Team

We are family !

 

Inderdaad, bambootree is een familiebedrijf waarin verschillende generaties samenwerken, elkaar inspireren en elkaar uitdagen. Maar bovenal delen we een passie voor mindfulness, duurzame oplossingen en gelukkige mensen.

 

Naast bambootree zetten wij ons ook samen in voor Amalou Health Center. Deze VZW ondersteunt kankerpatiënten en hun naasten om tijdens en na de behandelingen toch nog enig welzijn te vinden in hun dagelijkse leven en werk. 

Caroline Massa

Inspiration Manager

 

+32 497 50 77 83

caroline@bambootree.be

Geneviève Boes

Creator of Opportunities

 

+32 478 46 16 39

genevieve@bambootree.be

Valérie Massa

Happiness Hero

 

+32 479 13 37 45

valerie@bambootree.be

Delphine Massa

Captain of Multitasking

 

+32 472 99 65 19

info@bambootree.beOnze bijdrage aan een betere wereld

 

 

bambootree doneert een percentage van haar winst aan Amalou Health Center

 

Deze VZW ondersteunt kankerpatiënten en hun naasten om tijdens en na de behandelingen toch nog enig welzijn te vinden in hun dagelijkse leven en werk.