Digital Detox

Wist je dat ...

 

Uit onderzoek* blijkt dat je slechts 46,9% van je tijd werkelijk gefocust bent. Oplichtende schermen, binnenstromende mails, belletjes en beeps eisen onze aandacht op. En dan spreken we nog niet over de andere afleiders zoals eindeloze meetings, de "dringende vraagjes" van collega's of open landschapskantoren, ...

 

Herken je dit ?

Heb je al stil gestaan op de impact die dit heeft op je werk, op je resultaten en op je geluk ?

 

 *A Wandering Mind is an Unhappy Mind, Killingworth & Gilbert, 2010, Science Vol 330

 

Oplossing

Je kan leren om terug greep te krijgen op je aandacht, je tijd en je energie. Enerzijds door de beoefening van mindfulness en anderzijds ook door bewust en kritisch te leren omgaan met de technologie die je omringt, met je beperkte tijd en je energie. 

 

Maar inzicht is onvoldoende,  je moet ook bereid zijn om veranderingen door te voeren. Want ja, indien je resultaat wil boeken ga je je gewoontes moeten aanpakken. En dit vraagt wel de nodige ondersteuning. 

 

Wij helpen je deze omwenteling te realiseren. Zo geeft het werk van Theo Compernolle, Stephen Covey, Nir Eyal, James Clear en anderen ons de juiste input om een boeiend en transformerend programma op maat van jouw organisatie samen te stellen. 


Tip ! Dit programma is een praktische aanvulling op het Corporate Attention Program.

 

Tip ! Onze tijdsbesteding hangt nauw samen met onze assertiviteit: grenzen stellen op een duidelijke manier. In onze "Durf Communiceren" module gaan we hier dieper op in. 


Zo werken wij