Valérie Massa

Wie ben ik ? Dit is een moeilijke vraag…

 

Na een aantal jaren te hebben gewerkt in de immobiliënmarkt heb ik ervoor gekozen om mijn carrière een nieuwe richting te geven. Ik had nood aan een job, een omgeving waarin ik "de mens" centraal kon stellen. En dat is precies wat ik vandaag doe !

 

Enerzijds zet ik mij met hart en ziel in voor een non-profit organisatie, VZW Amalou Health Center, een organisatie die mij zeer na aan het hart ligt. En dan is er bambootree .... voor mij de volgende logische stap. 

 

Familie is belangrijk voor mij en bambootree is een familiebedrijf waar welzijn centraal staat. Een bedrijf waar elk individu zijn plaats vindt en gewaardeerd wordt voor zijn of haar kwaliteiten en talenten, maar ook geaccepteerd wordt met zijn of haar valkuilen en imperfecties. Kortom, een plek waar we samen met onze klanten kunnen bouwen aan een betere omgeving.

 

En waarom geloof ik in mindfulness? Mindfulness heeft mij geleerd anders te denken of beter nog, inzicht te verwerven in mijn gedachten en gedachtenpatronen. Hierdoor ben ik vandaag in staat de wereld anders te bekijken:  scherper en helderder maar tegelijk ook milder en zachter.

 

Welke woorden omschrijven mij best : spontaan, gedreven, enthousiast, grappig, energiek, positief en nieuwsgierig maar ook precies, kritisch en bedachtzaam. 

 

Kortom, de perfecte happiness hero voor elke klant, elke deelnemer !