Ik had al heel wat jaren ervaring in verschillende domeinen toen ik een 4-tal jaren geleden, samen met enkele familieleden, de VZW Amalou Health Center oprichtte. Het overlijden van mijn nichtje, na een jarenlange strijd tegen kanker, was hiervoor de rechtstreekse aanleiding.

 

Amalou organiseert events en workshops voor kankerpatiënten en hun naasten. Op die manier ondersteunen wij hen tijdens en na hun behandelingen. Maar onze ambitie reikt verder.  We willen ook de bedrijfswereld bewust maken van het belang van mentaal, emotioneel en fysiek welzijn. Indien lichaam en geest evenwichtig samenwerken, kunnen we ook de andere facetten van ons leven evenwichtig en harmonieus benaderen.

 

En dit brengt mij dan bij mijn geloof in de positieve effecten van mindfulness (uit eigen ervaring) :  verhoogde concentratie en focus, beter omgaan met stress, helderder inzicht in eigen gedachten en emoties, efficiëntere manier van communiceren… en zo ook meer plezier in de dagelijkse dingen des levens.  

 

En daarnaast is het natuurlijk ook de aard van het beestje : positief, gedreven en enthousiast als ik ben,  hou ik ervan om al mijn plannen tot leven te brengen, om nieuwe projecten op te starten. En nog meer hou ik ervan om anderen te stimuleren hun dromen en wensen te realiseren, door ideeën te delen, door vertrouwen te hebben en vooral door te luisteren naar hun behoeften en wensen.

 

Dankzij mijn gediversifieerde carrière heb ik een brede kijk gekregen op het functioneren van bedrijven en organisaties en heb ik de nodige competenties ontwikkeld om onze klanten op de best mogelijke manier te ondersteunen en begeleiden.