Bambootree Toolbox

Het Corporate Mindfulness Programma is de rode draad doorheen onze aanpak en versterkt en ondersteunt elk van de andere trajecten. Het is weliswaar geen must, maar wij geloven in de absolute meerwaarde.

 

In slechts 6 weken leg je de basis voor een werkelijke transformatie in je denken, je voelen en je handelen met een positieve impact op je professionele leven en in je thuissituatie. 


Daarnaast gaan wij voor maatwerk, waarbij we in samenspraak een programma creëren dat zowel qua inhoud als qua vorm beantwoordt aan jouw vraag en specifieke behoefte.

 

Elk traject wordt opgebouwd rond interactieve workshops, training en vooral ook coaching. Zowel voor het individu als in groep. En ja, wij gaan ook voor blended en flipped learning, de ideale mix van on- en offline sessies.   


Wij geloven in de kracht van directe communicatie om tot de mooiste samenwerking en de beste resultaten te komen. Wil je graag meer weten over wie wij zijn en wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie ? Neem dan even contact op via het kanaal dat het best bij jou past. Wij maken graag tijd voor jou.